Leveranser

Leveranser


Fraktkostnad


50 skr vid beställningar under 695 kr. Vi bjuder på frakten från 695 kr och uppåt.

Returkostnad


Fraktkostnad vid returer är alltid 50 kr.

Leveranstid


Leveranstiden är normalt 2-4 vardagar. Beställningar lagda före kl 11.00 skickas samma dag.

Leveranssätt


Vi använder oss av DB Schenker’s tjänst Privpak och paketet levereras till det utlämningställe som är närmast dig. Du kan kontrollera vilket utlämningsställe som är närmast er här. DB Schenker samarbetar även med Posten och i vissa fall kan era paket anlända där.

Avisering


När din order skickas får du ett meddelande från oss med ditt kollinummer, du kan följa paketets gång via Dbschenker. När paketet finns hos utlämningsstället får du ett sms.

Delleveranser


Om du köpt flera par skor samtidigt kan det ibland hända att skorna levereras från mer än en butik. och därmed i mer än en försändelse. Detta innebär inte någon extra kostnad till dig som kund.

Ej utlösta paket


Ditt paket ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar. Om du inte löser ut paketet debiterar vi frakt- och hanteringskostnader med 300kr.

Force Majeure


Händelser som ligger utanför vår kontroll, som t.ex. naturkatastrofer, krig eller dylikt skall hänföras till Force Majeure. Detta innebär att Topshoes befrias från de förpliktelser de har att fullgöra ingångna avtal.

Vi hjälper dig hitta rätt sko


Med vårt filter är det lättare för dig att hitta rätt sko. Om du trots allt inte hittar dina skor kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig.


Leverans inom 3 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 695 kr

Öppet köp i 30 dagar