Om oss

Topshoes är en oberoende kedja skobutiker som hyllar mångfalden. Vi finns över hela Sverige. Hos oss hittar du skor som passar de flesta fötter vid de flesta tillfällen. Vårt breda sortiment och vår kunskap gör att vi kan lova att vi har skor för flera!

Våra egna favoriter för säsongen hittar ni på denna sida!

Topshoes är riktiga skobutiker där ägarna brinner för kvalitet, former och personlig service. En del av butikerna deltar även i Topshoes e-handel, det är dessa produkter du hittar på denna site. En lista över alla deltagande butiker hittar du här

Tack vare ägarnas kärlek till skor tillsammans med lång erfarenhet och kunskap kan vi garantera urval för hela familjen till bästa möjliga kvalitet från de främsta leverantörerna. 

Sortimentet består av det en familj behöver både inom- och utomhus; barnskor för de yngsta, trendigt för de modemedvetna, sköna promenadskor för de som är på språng och det bästa av allt; ett rikligt utbud av fotriktiga skor! 

Urvalet skor ökar ständigt och vi strävar efter att erbjuda ett brett sortiment till er som älskar skor. 

Vi ser gärna att du tar del av den otroligt rika kunskap samt stora utbud som finns i butikerna, besök därför en av våra butiker eller ring oss så skall vi göra vårt bästa för att hjälpa till.

Välkommna på besök i någon av våra butiker, 

Anders, Annika, Birgitta O, Birgitta T, Bo, Camilla, Christer, Christina, Ewa, Fredrik, Henrik, Jan T, Jan U, Joakim, Johan, Jonas, Lars N, Lars O, Lars S, Lena S, Lena W, Linda, Louise, Magnus J, Magnus L, Malin, Margareta, Maria, Marie, Marie-Louise, Mats, Peter, Rasmus, Terje, Uffe, Ulrika